Babagan awake dhewe

  • AO3A82151

Professional LED Tuwuh Light Produsen

Shenzhen MINGXUE Optoelectronics Co., Ltd (uga dikenal minangka MINGXUE, kode stock: 838130) didegaké ing taun 2005, wis fokus ing LED kanggo luwih saka 10 taun. MINGXUE iku sawijining perusahaan melu ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan LED tuwuh cahya, ingkang Strip, mimpin bar lan LED tampilan modul tanaman produksi luwih saka 10.000 meter persegi. MINGXUE wis kasil dijupuk Enterprises negara-tingkat dhuwur-tech, top 100 perusahaan LED, lan gelar kehormatan liyane, lan certified dening SGS / ISO9001: 2000 / TS16949 CE RoHS, FCC, ERP, UL LM-80 uga UL 8800 kanggo mimpin tuwuh lampu ....

MINGXUE ngarep-arep kanggo nyiyapake kemitraan long-term karo sampeyan liwat produk kualitas kita lan Service Sincere kita!

  • Quality

    Quality

    ISO9001: 2008 SGS saa Nqa Intertek Energy Star
  • certificate

    certificate

    UL ketemu ETL DEKRA TUV CE CCC FC RoHS
  • Produsen

    Produsen

    15000 kothak meter 335 total personel 13 taun fokus ing LED

WhatsApp Online Chat !