Babagan awake dhewe

  • AO3A82151

Professional LED Tuwuh Light Produsen

Shenzhen MINGXUE Optoelectronics Co., Ltd (uga dikenal minangka MINGXUE, kode stock: 838130) didegaké ing taun 2005, wis fokus ing LED kanggo luwih saka 10 taun. MINGXUE iku sawijining perusahaan melu ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan LED tuwuh cahya, ingkang Strip, mimpin bar lan LED tampilan modul tanaman produksi luwih saka 10.000 meter persegi. MINGXUE wis kasil dijupuk Enterprises negara-tingkat dhuwur-tech, top 100 perusahaan LED, lan gelar kehormatan liyane, lan certified dening SGS / ISO9001: 2000 / TS16949 CE RoHS, FCC, ERP, UL LM-80 uga UL 8800 kanggo mimpin tuwuh lampu ....

MINGXUE ngarep-arep kanggo nyiyapake kemitraan long-term karo sampeyan liwat produk kualitas kita lan Service Sincere kita!

News

A fascinating LED solar light chandelier that can grow flowers and plants
LED plant Grow light of the people at home to grow vegetables
LED plant growth lamp knowledge, how much do you know
LED plant growth light

Effects of light quality on plant growth ...

The light of nature comes from the sun, and the solar spectrum cocoa is roughly divided into three parts: ultraviolet light <400nm (UV-A315-400nm, UV-B280-315nm, UV-c100-280nm), far red light and infrared light >700nm ( Far red light 700-780nm, infrared light 780nm-1000μm), photosynthetical...
Effects of light quality on plant growth and development
  • Quality

    Quality

    ISO9001: 2008 SGS saa Nqa Intertek Energy Star
  • certificate

    certificate

    UL ketemu ETL DEKRA TUV CE CCC FC RoHS
  • Produsen

    Produsen

    15000 kothak meter 335 total personel 13 taun fokus ing LED

WhatsApp Online Chat !