Babagan awake dhewe

Gambar Company

profile-11

 

 

 

Shenzhen MINGXUE Optoelectronics Co., Ltd (uga dikenal minangka MINGXUE, kode stock: 838130) didegaké ing taun 2005, MINGXUE iku sawijining perusahaan melu ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan LED tuwuh cahya, ingkang Strip, mimpin bar lan LED modul tampilan karo luwih saka 13.000 kothak tetanduran produksi meter.

Mingxue wis pengalaman kanggo luwih saka 13 taun ing mimpin, trampil buruh, Alat majeng lan kontrol strick lan sistem prodhuksi nggawe kita siji saka perusahaan anjog ing bisnis mimpin.

 

 

MINGXUE wis kasil dijupuk Enterprises negara-tingkat dhuwur-tech, top 100 perusahaan LED, lan gelar kehormatan liyane, lan certified dening SGS / ISO9001: 2000 / TS16949 CE RoHS, FCC, ERP, UL LM-80 uga UL 8800 kanggo mimpin tuwuh lampu.

profile
11-2

 

MINGXUE kang mimpin tuwuh lampu sing digunakake digunakake ing pabrik tanduran, griya ijo, tuwuh tarub etc; lan MINGXUE kang ngudani LED sing digunakake digunakake ing rentengan supermarket, proyèk hotel, booths beting, omah-omahé pinter lan etc; modul tampilan MINGXUE kang wis digunakake digunakake ing media utama, aplikasi iklan njero ruangan ruangan lan kothak.

 

 

Supaya aktif nanggapi kanggo strategi nasional gedhe ngembangaken Enterprises dhuwur-tech, lan diwenehi dana panaliten. Supaya kita bisa berkembang produk LED luwih efisien, nggawe produk kita luwih competitive ing ngarep lan luar negeri, perusahaan iki kasil kapacak ing Beijing neeq ing 2015.

profile-2
profile-3

 

 

MINGXUE ngarep-arep kanggo nyiyapake kemitraan long-term karo sampeyan liwat produk kualitas kita lan Service Sincere kita!



WhatsApp Online Chat !