Tentang Kami

  • AO3A82151

Profésional LED tumuwuh Lampu Produsén

Shenzhen MINGXUE Optoelectronics Co., Ltd (ogé katelah MINGXUE, kode stock: 838130) diadegkeun dina taun 2005, geus fokus kana LED pikeun leuwih ti 10 taun. MINGXUE mangrupakeun produsén aktipitas panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan LED tumuwuh lampu, ngarah strip, dipingpin bar jeung LED tampilan modul jeung tutuwuhan produksi leuwih ti 10.000 méter pasagi. MINGXUE geus successively diala usaha kaayaan-tingkat tinggi-tech, luhureun 100 pausahaan LED, sarta judul husus sejenna, sarta Certified ku SGS / ISO9001: 2000 / TS16949 CE RoHS, FCC, ERP, UL LM-80 ogé UL 8800 pikeun mingpin tumuwuh lampu ....

MINGXUE mudahan ngeset hiji partnership jangka panjang sareng anjeun ngaliwatan produk kualitas luhur kami sarta Service ikhlas kami!

wartos

A fascinating LED solar light chandelier that can grow flowers and plants
LED plant Grow light of the people at home to grow vegetables
LED plant growth lamp knowledge, how much do you know
LED plant growth light

Effects of light quality on plant growth ...

The light of nature comes from the sun, and the solar spectrum cocoa is roughly divided into three parts: ultraviolet light <400nm (UV-A315-400nm, UV-B280-315nm, UV-c100-280nm), far red light and infrared light >700nm ( Far red light 700-780nm, infrared light 780nm-1000μm), photosynthetical...
Effects of light quality on plant growth and development
  • kualitas

    kualitas

    ISO9001: 2008 SGS SAA Nqa Intertek Energy Star
  • Sertipikat

    Sertipikat

    UL patepung ETL DEKRA TUV CE CCC FC Rohs
  • pabrik

    pabrik

    15000 pasagi méteran 335 total tanaga 13 taun difokuskeun LED

WhatsApp Online Chat !