Tentang Kami

Profil Perusahaan

keureutan-11

 

 

 

Shenzhen MINGXUE Optoelectronics Co., Ltd (ogé katelah MINGXUE, kode stock: 838130) diadegkeun dina taun 2005, MINGXUE mangrupakeun produsén aktipitas panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan LED tumuwuh lampu, ngarah strip, dipingpin bar jeung LED modul tampilan kalawan leuwih ti 13.000 pasagi tutuwuhan produksi méter.

Mingxue boga hiji pangalaman keur leuwih ti 13 taun di dipingpin, pagawe terampil, equipments canggih jeung kontrol strick sarta sistem ngahasilkeun sangkan kami salah sahiji parusahaan ngarah dina bisnis dipingpin.

 

 

MINGXUE geus successively diala usaha kaayaan-tingkat tinggi-tech, luhureun 100 pausahaan LED, sarta judul husus sejenna, sarta Certified ku SGS / ISO9001: 2000 / TS16949 CE RoHS, FCC, ERP, UL LM-80 ogé UL 8800 pikeun mingpin tumuwuh lampu.

keureutan
11-2

 

MINGXUE urang dipingpin tumuwuh lampu anu loba dipaké di pabrik pabrik, rumah kaca, tumuwuh anjir jsb; sarta MINGXUE urang strips LED nu loba dipaké dina ranté supermarket, proyék hotél, ditandé rak, imah pinter jeung jsb; modul tampilan MINGXUE urang geus loba dipaké dina média utama, aplikasi iklan indoor outdoor jeung widang séjénna.

 

 

Dina raraga aktip ngabales strategi nasional agung ngembang usaha tinggi-tech, sarta pikeun ménta dana panalungtikan nu leuwih lengkep. Sangkan bisa ngembangkeun produk LED leuwih efisien, nyieun produk urang leuwih kalapa di imah jeung di mancanagara, Pausahaan ieu hasil didaptarkeun dina Beijing neeq dina 2015.

keureutan-2
keureutan-3

 

 

MINGXUE mudahan ngeset hiji partnership jangka panjang sareng anjeun ngaliwatan produk kualitas luhur kami sarta Service ikhlas kami!



WhatsApp Online Chat !